Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

Garantie & DOA

Garantie & DOAGarantie

Op alle artikelen die u bij ons koopt geldt vooral de garantiebepalingen die de fabrikant voor zijn produkt heeft vastgesteld. Deze garantiebepaling kunt u normalergewijs vinden in de handleiding of in een aparte bijlage.
Indien de fabrikant geen garantie heeft vestgelegd op het produkt, dan gelden de wettelijke garantiebepalingen. Wettelijke garantiebepalingen wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Als de klacht gegrond is, komen de kosten voor het omruilen of laten repareren van artikelen (inclusief verzendkosten) binnen de garantietermijn voor rekening van ons 
De klacht is ongegrond als deze is veroorzaakt door: normale slijtage bij gebruik, beschadiging door uw toedoen (te denken valt aan opzet of nalatigheid), onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud, beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

Bij reparaties of ruilingen (met uw akkoord) die buiten de garantie vallen, is het niet meer dan redelijk om (een deel van) de kosten zelf te betalen.

Klik hier voor het DOA / Garantie formulier om de benodigde data in te vullen en te uploaden om deze daarna naar ons te versturen.
Zodra u dit gedaan heeft zal zo spoedig mogelijk één van onze medewerkers met u in contact treden.


DOA

DOA is als het product net bij u is aangekomen, u heeft deze uitgepakt en het blijkt dat het product het niet doet. U heeft van alles geprobeerd echter zonder resultaat. Neem dan a.u.b. zo spoedig mogelijk contact met ons op via onze DOA / Garantie formulier, het liefst dezelfde dag nog dat u het product heeft aangenomen van de transporteur.
(DOA = Dead On Arrival)

Klik hier voor het DOA / Garantie formulier om de benodigde data in te vullen en te uploaden om deze daarna naar ons te versturen.
Zodra u dit gedaan heeft zal zo spoedig mogelijk één van onze medewerkers met u in contact treden.


  © 2017 DEDUstores.com. All Rights Reserved. Developed by: Andre J. van Veen

Initial design by Mage-World
TOP